100% ЦЕЛО ЗРНО
СO НИКУЛЦИ И `РЖАНО БРАШНО

Овој леб, направен со комбинација од интегрално пченично и ’ржано брашно претставува богат извор на диететски влакна и е вистински избор за здрава и урамнотежена исхрана. Дополнително збогатен со пченични никулци, тој е вистински природен извор на витамин Е Посипот од овесни снегулки ја зголемува неговата хранливост и го збогатува вкусот. Комбинацијата од овие состојки како и неговата мека структура, ќе ги привлече и најпребирливите вкусови.

Достапен во пакување од 500 g.