2 КИЛА БРАШНО ПОНЕСИ И НАГРАДА ДОМА ДОНЕСИ!

2 КИЛА БРАШНО ПОНЕСИ И НАГРАДА ДОМА ДОНЕСИ!

НАГРАДНАТА ИГРА ТРАЕ ОД 1.12.2023 ГОДИНА ДО 1.02.2024 ГОДИНА Секоја недела, во текот на 8 последователни недели започнувајќи од 15,12,2024 ќе се извлекуваат по 33 неделни награди и тоа: 1 Х готвач за споро готвење Tefal;1 Х апарат за...

read more
ВКУСОТ ШТО ТЕ РАДУВА, СЕГА ТЕ НАГРАДУВА. 30 ЗЛАТНИЦИ ЗА 30 НАЈСРЕЌНИ КУПУВАЧИ!

ВКУСОТ ШТО ТЕ РАДУВА, СЕГА ТЕ НАГРАДУВА. 30 ЗЛАТНИЦИ ЗА 30 НАЈСРЕЌНИ КУПУВАЧИ!

Наградна игра на Жито Лукс! Во период од 27.9. до 7.11.2021 г., купи производи по твој избор од асортиманот на Жито Лукс  во износ од најмалку 150 ден, пополни го купонот што ќе го добиеш на каса, остави го во посебно означените кутии во продажните места...

read more
ЖИТО ЛУКС КУПУВАМ – ЗЛАТНИК ДОБИВАМ! 20 ЗЛАТНИЦИ ЗА 20 НАЈСРЕЌНИ КУПУВАЧИ!

ЖИТО ЛУКС КУПУВАМ – ЗЛАТНИК ДОБИВАМ! 20 ЗЛАТНИЦИ ЗА 20 НАЈСРЕЌНИ КУПУВАЧИ!

Во период од 10.3. до 10.4.2021 г., во продажните места на Веро купeте производи од асортиманот на Жито Лукс по ваш избор во износ од најмалку 150 ден, пополнете го купонот што ќе го добиете на каса, оставете го во посебно означените кутии и станете потенцијален...

read more
СО ЕКСТРА БЕЛО БРАШНО ДО ЗЛАТНИК!

СО ЕКСТРА БЕЛО БРАШНО ДО ЗЛАТНИК!

Пронајди го жетонот во специјалното пакување на Екстра белото брашно од 1кг и биди еден од среќните добитници на златник! Наградната игра трае од 01.12.2018 до 01.03.2019 г. Жетонот заедно со пакувањето и бандеролата, задолжително чувајте ги затоа што истите треба да...

read more
СЕКОЕ УТРО – НОВА НАГРАДА!

СЕКОЕ УТРО – НОВА НАГРАДА!

Жито Лукс ги наградува скопјани* од 12.10 до 22.11.2017 год. Во периодот од 12.10. до 22.11.2017 год. одберете кои било 2 леба од Жито Лукс, испратете го бројот на фискалната сметка** (пр. # 024) како потврда за купувањето заедно со точното време (пр.: 10:15:35)...

read more
ЗА КУМАНОВЦИ ВЕРНИ, НАГРАДИ ВРЕДНИ!

ЗА КУМАНОВЦИ ВЕРНИ, НАГРАДИ ВРЕДНИ!

Голема наградна игра во Куманово од 15.3. до 15.6.2017 Соберете 5 баркодови од кои било производи на Жито Лукс и заедно со фискалните сметки и личните податоци (име, презиме и телефон)* испратете ги на адреса: Жито Лукс АД Скопје (за наградна игра), П. фах 200, 1000...

read more