100% ЦЕЛО ЗРНО СO НИКУЛЦИ И СЕМИЊА

Овој леб е идеална комбинација од интегрално пченично и ’ржано брашно со додаток на семиња од сончоглед, тиква и пченични никулци. Внимателно избраните состојки и додадените семиња претставуваат природен извор на витамин Е, Омега-3 масни киселини, протеини, витамини и минерали кои даваат енергија и чувство на ситост. Ваквиот состав го прави овој леб совршен дел од здравата и избалансирана исхрана и идеален сојузник во одржувањето на нормална телесна тежина.

Достапен во пакување од 500 g.