НОВИОТ ЛИК НА ЖИТО ЛУКС – ЕНЕРГИЈА КOJA ЗРАЧИ ОД НОВИТЕ ПАКУВАЊА НА КОМПАНИЈАТА

НОВИОТ ЛИК НА ЖИТО ЛУКС – ЕНЕРГИЈА КOJA ЗРАЧИ ОД НОВИТЕ ПАКУВАЊА НА КОМПАНИЈАТА

На 15 февруари, во Cineplexx, Жито Лукс го претстави новиoт визуелен идентитет покажувајќи ги новите бои, новото лого и новиот, модерен дизајн на сите пакувања. Новиот изглед, како и идните развојни планови, компанијата ги претстави пред новинари, креатори на јавното...

read more
100 % ЦЕЛО ЗРНО – 100% ДОБАР ЛЕБ

100 % ЦЕЛО ЗРНО – 100% ДОБАР ЛЕБ

Со голема возбуда споделуваме дел од атмосферата од нашиот неодамнешен медиумски настан со новинари, каде што ја имавме можноста да го претставиме новитетот – 100 % цело зрно интегрален пченичен леб.  Нашиот маркетинг тим, заедно со вредните умови од секторите за...

read more

ЈАВЕН ПОВИК ЗА ГОДИШНО СОБРАНИЕ НА АКЦИОНЕРИ