НОВИОТ ЛИК НА ЖИТО ЛУКС

НОВИОТ ЛИК НА ЖИТО ЛУКС

На 15 февруари Жито Лукс го претстави новиoт визуелен идентитет покажувајќи ги новите бои, новото лого и новиот, модерен дизајн на сите пакувања. Унапредувањето на постоечкиот изглед на брендот e одлука на компанијата направена по низа испитувања на мислењето на...

read more
100 % ЦЕЛО ЗРНО

100 % ЦЕЛО ЗРНО

Од неодамна нашата палета производи ја збогативме со нова категорија интегрални лебови чијашто основа е 100 % цело зрно – содржина која има клучна улога во подобрувањето на животниот стил, овозможувајќи голем број здравствени придобивки. Лебовите од 100% цело зрно се...

read more
Инвестиции во Жито Лукс

Инвестиции во Жито Лукс

Горди сме, што и покрај сите предизвици оваа година, ќе спроведеме процес на модернизација на производството што подразбира целосна дигитализација и автоматизација на системот на дистрибуција на брашно во нашата фабрика за леб. Техничкиот систем што ќе се имплементира...

read more