Со секое купување на лебовите на парчиња (бел, бриош, маслинки, ржан, интегрален, микс од зрна и пченкарен со сончоглед) издвојуваме средства за донирање на апаратура во детските болници за белодробни заболувања.

Институции во кои се донира:

  • ЈЗУ Институт по белодробни заболувања кај децата во Козле – Скопје
  • Општа болница – Охрид (детски оддел)
  • Клиничка болница Д.р Трифун Пановски – Битола (детски оддел)
  • Општа болница – Струмица (детски оддел)

Подарено од срце!

ЈАВЕН ПОВИК ЗА ГОДИШНО СОБРАНИЕ НА АКЦИОНЕРИ