МИНИ КРЕКЕРИ СО СПАНАЌ И ФЕТА СИРЕЊЕ

Совршени мини-кругови во идеално пакување од 50 гр за вкусна закуска. Крекери приготвени од квалитетни и природни состојки со спанаќ и фета сирење. Овие крекери се уникатна комбинација на богати вкусови, инспирирана од медитеранската кујна.

Достапен во пакување од 50g.