МЕДИТЕРАНО КРЕКЕРИ СО СПАНАЌ И КОПАР

Крекери приготвени од квалитетни и природни состојки со ладно цедено маслиново масло (extra virgin), спанаќ и копар. Имаат кружен облик и идеално тенка, крцкава структура. Овие крекери се уникатна комбинација на богати вкусови, инспирирана од медитеранската кујна.

Достапен во пакување од 105g.