МИНИ КРЕКЕРИ СО ДОМАТИ И БОСИЛЕК

Идеална закуска во пакување од 50 г во форма на совршени мини-кругови. Приготвени од квалитетни и природни состојки со домати и босилек, овие крекери се уникатна комбинација на богати вкусови, инспирирана од медитеранската кујна.

Достапен во пакување од 50g.