Супер лебови за супер навики

Супер лебови за супер навики

Со гордост ја претставуваме новата категорија лебови наречени Супер лебови чија главна карактеристика е високата нутритивна вредност. При нивното креирање, користиме таканаречени супер состојки (познати како „superfoods”) како што се: чија, тиква, спелта, овес, хељда...
За слатки ремек дела

За слатки ремек дела

Aромата на свежо печени колачи секогаш носи пријатно чувство на топлина во домот. Дел од тајната на успехот во нивната подготовка е брашното. Затоа создадовме брашно со избалансиран состав коешто има мека и фина структура и лесно нараснува без дополнителни додатоци....

ЈАВЕН ПОВИК ЗА ГОДИШНО СОБРАНИЕ НА АКЦИОНЕРИ