Пронајди го жетонот во специјалното пакување на Екстра белото брашно од 1кг и биди еден од среќните добитници на златник!


Наградната игра трае од 01.12.2018 до 01.03.2019 г.


Жетонот заедно со пакувањето и бандеролата, задолжително чувајте ги затоа што истите треба да ги приложите како потврда при подигнувањто на златникот од просториите на Жито Лукс АД Скопје

ПРАВИЛА ЗА ПРИРЕДУВАЊЕ НА НАГРАДНАТА ИГРА ,,СО ЕКСТРА БЕЛО БРАШНО ДО ЗЛАТНИК!”


Наградната игра е завршена.