Наградна игра на Жито Лукс!

Во период од 27.9. до 7.11.2021 г., купи производи по твој избор од асортиманот на Жито Лукс  во износ од најмалку 150 ден, пополни го купонот што ќе го добиеш на каса, остави го во посебно означените кутии во продажните места на КИТ-ГО, СУПЕР КИТ-ГО или ТЕРА и стани потенцијален добитник на златник.

Извлекувањето ќе се одржи на 12. ноември во КИТ-ГО СУПЕР на ул. Московска бр.15 во Скопје.

Среќните добитници ќе бидат објавени на веб-страницата www.zitoluks.com.mk.

* Задолжително чувајте ја фискалната сметка како доказ при подигнувањето на наградата.

* Наградната игра се организира за сите 57 продажни места на трговскиот ланец КИТ-ГО дооел Штип, на територија на РС Македонија.

Подетални информации и официјални правила:

ОФИЦИЈАЛНИ ПРАВИЛА

ЛИСТА НА ПРОДАЖНИ МЕСТА НА ТРГОВСКИОТ ЛАНЕЦ КИТ-ГО СО ПОСТАВЕНИ КУТИИ ЗА КУПОНИ

ПРОЦЕДУРА ЗА НАЧИНОТ НА ЗАШТИТА НА ЛИЧНИТЕ ПОДАТОЦИ

Наградната игра е завршена. Им честитаме на среќните добитници!

ДОБИТНИЦИ

ЈАВЕН ПОВИК ЗА ГОДИШНО СОБРАНИЕ НА АКЦИОНЕРИ