Презла

Презлата од Жито Лукс се произведува од леб кој се допекува до исушување. Има песочна, па дури и прашката текстура. Може да се користи за да се направи остра и крцкава облога за пржена храна или едноставно за збогатување на сите ваши омилени јадења. 

Достапен во пакување од 200g.