Омилените меки колачи добиja екстензија како поединечно пакувања од 45г. Идеално за вкусна ужинка од три чоколадни варијанти.

ЈАВЕН ПОВИК ЗА ГОДИШНО СОБРАНИЕ НА АКЦИОНЕРИ