За слатки ремек дела

За слатки ремек дела

Aромата на свежо печени колачи секогаш носи пријатно чувство на топлина во домот. Дел од тајната на успехот во нивната подготовка е брашното. Затоа создадовме брашно со избалансиран состав коешто има мека и фина структура и лесно нараснува без дополнителни додатоци....

ЈАВЕН ПОВИК ЗА ГОДИШНО СОБРАНИЕ НА АКЦИОНЕРИ