НАГРАДНАТА ИГРА ТРАЕ ОД 1.12.2023 ГОДИНА ДО 1.02.2024 ГОДИНА

Секоја недела, во текот на 8 последователни недели започнувајќи од 15,12,2024 ќе се извлекуваат по 33 неделни награди и тоа:

  • 1 Х готвач за споро готвење Tefal;
  • 1 Х апарат за леб Tefal;
  • 1 Х рачен микер Filips;
  • 30 Х пакет производи на Жито Лукс;

Во извлекување на неделните учествуваат сите валидни СМС пораки испратени во тековната недела.

Во главното извлекување на 02.02,2024 ќе се доделат и главните награди, и тоа:

  • 3 х Therapy air прочистувачи на воздух Zepter и
  • 3 х специјални сет садови за готвење Zepter ќе биде на 2.02.2024 година.   

Во извлекување на главните  награди на учествуваат сите валидни, недобитни СМС пораки испратени во текот на целата наградна игра.

Извлекувањето на сите 270 награди ќе се изврши електронски, по случаен избор.

Сите извлечени телефонски броеви на добитниците ќе бидат јавно објавени најдоцна 3 дена по секое извлекување на интернет-страницата: www.zitoluks.com.mk.


* Цената на една СМС порака изнесува 5,9 денари со вклучен ДДВ.

**Задолжително чувајте ја фискалната сметка како доказ при подигнување на наградата.

Повеќе информации на:

Официјални правила за наградната игра

ДОБИТНИЦИ ОД ОСМО ИЗВЛЕКУВАЊЕ И ОД ИЗВЛЕКУВАЊЕ НА ГЛАВНИ НАГРАДИ, 02.02.2024

ДОБИТНИЦИ – СЕДМО ИЗВЛЕКУВАЊЕ 26.01.2024

ДОБИТНИЦИ – ШЕСТО ИЗВЛЕКУВАЊЕ 19.01.2024

ДОБИТНИЦИ – ПЕТТО ИЗВЛЕКУВАЊЕ 12.01.2024

ДОБИТНИЦИ – ЧЕТВРТО ИЗВЛЕКУВАЊЕ 05.01.2024

ДОБИТНИЦИ – ТРЕТО ИЗВЛЕКУВАЊЕ 29.12.2023

ДОБИТНИЦИ – ВТОРО ИЗВЛЕКУВАЊЕ 22.12.2023

ДОБИТНИЦИ – ПРВО ИЗВЛЕКУВАЊЕ 15.12.2023

ЈАВЕН ПОВИК ЗА ГОДИШНО СОБРАНИЕ НА АКЦИОНЕРИ