Со голема возбуда споделуваме дел од атмосферата од нашиот неодамнешен медиумски настан со новинари, каде што ја имавме можноста да го претставиме новитетот – 100 % цело зрно интегрален пченичен леб. 

Нашиот маркетинг тим, заедно со вредните умови од секторите за Контрола на квалитет и истражување и развој, се собраа да презентираат производ кој што ја отелотворува нашата посветеност на извонредност и иновација.

Настанот не беше само приказ на новите вкусови, туку и прослава на тимската работа – токму она што нè издвојува во конкурентниот свет на иновации во храната.

ЈАВЕН ПОВИК ЗА ГОДИШНО СОБРАНИЕ НА АКЦИОНЕРИ