Жито Лукс ги наградува скопјани* од 12.10 до 22.11.2017 год.

Во периодот од 12.10. до 22.11.2017 год. одберете кои било 2 леба од Жито Лукс, испратете го бројот на фискалната сметка** (пр. # 024) како потврда за купувањето заедно со точното време (пр.: 10:15:35) наведено на сметката и тоа преку СМС** или Вибер порака на BOT Zito Luks MK и очекувајте награда.

Секој ден извлекување на 5 награди:
• 1 ваучер со вредност од 2000 ден. од Техномаркет, Македонија;
• 1 ваучер за гориво со вредност од 2000 ден. од Макпетрол АД Скопје;
• 1 ваучер со вредност од 1800 ден. за спа центар и фризерски услуги во хотел „Русија“
во Скопје;
• 1 мал куфер на тркалца;
• 1 пакет производи од Жито Лукс.

Еднаш неделно извлекување на викенд за двајца во хотел и спа центар „Сириус“ во Струмица.
Извлекувањето за главната награда – 1 вредносен ваучер за патување во вредност од 100.000 ден, ќе биде на крајот на наградната игра и во него ќе учествуваат сите валидни СМС*** или Вибер пораки испратени за времетраењето на наградната игра, , а што не биле извлечени во некое од претходните извлекувања.
Извлекувањата на сите 217 награди ќе се вршат електронски по случаен избор, секој ден во вкупно 42 извлекувања, почнувајќи од 13.10 заклучно со 23.11.2017 год.

Сите телефонски броеви и Вибер кодови на добитниците ќе бидат објавени најдоцна 3 часа по секое извлекување на Интернет страницата: www.zitoluks.com.mk.
*Набавката на производите е задолжително да биде реализирана на некое од продажните места лоцирани низ 10-те општини на град Скопје и 7-те општини во скопската околија.
** Задолжително чувајте ја фискалната сметка како доказ при подигнување на наградата.
*** Цената на една СМС порака изнесува 5,9 денари со вклучен ДДВ.

Наградната игра е завршена.

Повеќе информации на:

Официјални правила за наградната игра

ЈАВЕН ПОВИК ЗА ГОДИШНО СОБРАНИЕ НА АКЦИОНЕРИ