Во период од 10.3. до 10.4.2021 г., во продажните места на Веро купeте производи од асортиманот на Жито Лукс по ваш избор во износ од најмалку 150 ден, пополнете го купонот што ќе го добиете на каса, оставете го во посебно означените кутии и станете потенцијален добитник на златник.

Извлекувањето ќе се одржи на 17. април во Веро Центар.
Среќните добитници ќе бидат објавени на веб-страницата www.zitoluks.com.mk.
Подетални информации и официјални правила:

Официјални правила
Процедура за начинот на заштита на личните податоци


Наградната игра е завршена. Им честитаме на среќните добитници!

ЈАВЕН ПОВИК ЗА ГОДИШНО СОБРАНИЕ НА АКЦИОНЕРИ