• 2018.03.28
  • Новости

Уживајте во ритуалот на опуштање

Животот го прават ситните радости. Комбинацијата на чај и чајните колачиња на Жито Лукс може да бидат вашата мала  тајна на добро поминат ден.

Чајните колачиња на Жито Лукс се извонредни по својот вкус и сензација. Тие се ароматични и вкусни, а идеално слатки. Нивната арома ја потенцира онаа на чајот, па заедно создаваат нова мирисна приказна.

Чајните колачиња со путер најдобро одговараат со црн чај, чај од шипки или со Earl Grey. А оние со цимет им додаваат ориентална нота на индискиот и на чајот од јаболка.

Направете ја вашата идеална комбинација и уживајте во ритуалот на опуштање!

TB-cinamon-2018_ TB-butter-2018_