ВКУСОТ ШТО ТЕ РАДУВА, СЕГА ТЕ НАГРАДУВА. 30 ЗЛАТНИЦИ ЗА 30 НАЈСРЕЌНИ КУПУВАЧИ!

ВКУСОТ ШТО ТЕ РАДУВА, СЕГА ТЕ НАГРАДУВА. 30 ЗЛАТНИЦИ ЗА 30 НАЈСРЕЌНИ КУПУВАЧИ!

Наградна игра на Жито Лукс! Во период од 27.9. до 7.11.2021 г., купи производи по твој избор од асортиманот на Жито Лукс  во износ од најмалку 150 ден, пополни го купонот што ќе го добиеш на каса, остави го во посебно означените кутии во продажните места...
ЖИТО ЛУКС КУПУВАМ – ЗЛАТНИК ДОБИВАМ! 20 ЗЛАТНИЦИ ЗА 20 НАЈСРЕЌНИ КУПУВАЧИ!

ЖИТО ЛУКС КУПУВАМ – ЗЛАТНИК ДОБИВАМ! 20 ЗЛАТНИЦИ ЗА 20 НАЈСРЕЌНИ КУПУВАЧИ!

Во период од 10.3. до 10.4.2021 г., во продажните места на Веро купeте производи од асортиманот на Жито Лукс по ваш избор во износ од најмалку 150 ден, пополнете го купонот што ќе го добиете на каса, оставете го во посебно означените кутии и станете потенцијален...
Инвестиции во Жито Лукс

Инвестиции во Жито Лукс

Горди сме, што и покрај сите предизвици оваа година, ќе спроведеме процес на модернизација на производството што подразбира целосна дигитализација и автоматизација на системот на дистрибуција на брашно во нашата фабрика за леб. Техничкиот систем што ќе се имплементира...
Супер лебови за супер навики

Супер лебови за супер навики

Со гордост ја претставуваме новата категорија лебови наречени Супер лебови чија главна карактеристика е високата нутритивна вредност. При нивното креирање, користиме таканаречени супер состојки (познати како „superfoods”) како што се: чија, тиква, спелта, овес, хељда...