ЅВЕЗДЕНИ СЕНДВИЧИ

Сончоглед

Начин на подготовка

1. Исечете ги парчињата тост леб со калап во форма на ѕвезда.
2. Намачкајте ги со путер и врз секое парче ставете шунка и кашкавал, исто така исечени со калап во форма на ѕвезда.
3. Преклопете ги со уште едно парче тост леб исечено во форма на ѕвезда.

soncogled

Состојки

  • 1 пакување мешан пченкарен тост леб
  • шунка
  • кашкавал
  • путер