Протеински

Neto : 370г

Sorry, this entry is only available in MK.

  • kcal /100g 370г
  • Пастеризацијата е термички процес со кој се обезбедува продолжување на свежината на производот без употреба на конзерванси без да се менува составот, вкусот и хранливата вредност на храната. По печењето, лебот се сече, се пакува и се изложува на т.н. повторно термичко третирање на соодветна температура, во одреден временски интервал.

proteinski

Recipes
...

xasx

CORN CROCKETS

pojadok_-jajca_leb_parcinja

Breakfast with eggs and bread slices

otvoren_sendvic_piperka_kaskaval

Open sandwich with peppers and melted cheese

klub_sendvic_svez_zelencuk

Club sandwich with fresh vegetables

sendvic_pilesko_file_senf

Sandwich with chicken fillet and mustard

sendvic_tuna_crvena-piperka

Sandwich with tuna and red pepper

pecen_leb_-feta_domati

Baked bread with feta cheese and tomatoes

sendvic_krem_sirenje_misirka_marula

Sandwich with cream cheese, turkey and lettuce

All recipes