ОВОШНИ СЕНДВИЧИ

Бриош

Начин на подготовка

1. Измешајте малку мед со цело пакување путер.
2. Намачкајте од смесата врз парчињата бел леб.
3. Исечкајте го овошјето и ставете го врз премачканите парчиња леб.

brios

Состојки

  • Бриош тост леб
  • 250г путер
  • 200г мед
  • овошје (банани, јагоди или киви)